Τρόποι Πληρωμής

Τιμές και Όροι Πληρωμής

 

Τα προϊόντα, οι τιμές, οι όροι αποστολής και οι όροι πληρωμής είναι αυτά που αναγράφονται στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας.

Η πληρωμή πραγματοποιείται με τους ακόλουθους τρόπους:

 

1. Με αντικαταβολή και κόστος +2,20 ευρω,

 

2.Με κατάθεση σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς  οι οποίοι αναγράφονται στον δικτυακό μας τόπο πριν την αποστολή της παραγγελίας σας

 

3.Μέσω της υπηρεσίας πληρωμών Paypal, πάλι πριν την αποστολή των προϊόντων

 

4.Με τη χρήση πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας σε συνεργασία με την τράπεζα Πειραιώς.

 

5.Με μετρητά στο κατάστημα.
 

Επίσης σας δίνεται η δυνατότητα να διαλέξετε αν το παραστατικό που θα εκδοθεί θα είναι απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης. Τιμολόγιο εκδίδεται σε εταιρείες και ελεύθερους επαγγελματίες, εφόσον ζητηθεί και αφού συμπληρώσουν κατά την παραγγελία τους τα επαγγελματικά  στοιχεία τους.
 

Εκτός από όπου αναφέρεται διαφορετικά, η τιμή καταλόγου που επιδεικνύεται για τα προϊόντα στο Ηλεκτρονικό Κατάστημα www.velvetcrafts.com  αντιπροσωπεύει την λιανική τιμή πώλησης των προϊόντων συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%. Όσον αφορά προϊόντα που πωλούνται από το Velvetcrafts, η τιμή που χρεώνεται στον πελάτη είναι η ισχύουσα κατά την στιγμή της παραγγελίας. Αυξομείωση αυτής της τιμής σε ύστερο χρόνο σε καμία περίπτωση δεν επηρεάζει την τιμή του προϊόντος με την οποία θα χρεωθεί ο πελάτης.

 

 

 

Χονδρική

 

Οι πελάτες χονδρικής μετά από σχετικό αίτημά τους στην εγγραφή τους στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα μπορούν να βλέπουν τις τιμές χονδρικής που ισχύουν για αυτούς, μη συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ που ισχύει σε κάθε περίπτωση